İklim Konferansı: İklim Değişikliği, COP26 ve Türkiye: Hukuksal Perspektif

Akdeniz Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak 3 Aralık 2021 14.00-15:30 arasında Singapur Ulusal Üniversitesi Uluslararası Hukuk Merkezi, Piri Reis Üniversitesi ve Çevre Çalışmaları Akademisi ile ortak olarak “İklim Değişikliği, COP26 ve Türkiye: Hukuksal Perspektif” başlıklı bir seminer düzenleyeceğiz.

Seminere konuşmacı olarak Birleşmiş Milletler Uluslararası Hukuk Komisyonu Üyesi ve Singapur Ulusal Üniversitesi Uluslararası Hukuk Merkezi başkanı Nilüfer Oral, Piri Reis Üniversitesi’nden Doç. Dr. Başak Başoğlu Kapancı ve Selçuk Üniversitesi’nden Doç.Dr. Zerrin Savaşan konuşmacı olarak katılacaklardır.

Seminerimiz online olacak ve merkezimizin Youtube hesabından canlı yayınlanacaktır. Youtube hesabına erişim için şuraya tıklayabilirsiniz.